Sites voor Smartphones
Laatste update Blogs: 24 april 2024.
blauwe lijn
Onderwijsportaal
Index Blogs Onderwijsportaal.nl Contact
Particulier Hoger Onderwijs
blauwe lijn
Onderwijsportaal > Particulier Hoger Onderwijs > Blogs
blauwe lijn

Het particulier hoger onderwijs in Nederland

Datum: 31 januari 2023
 
Het particulier hoger onderwijs wordt steeds populairder in Nederland. Particulier hoger onderwijs is een vorm van onderwijs dat wordt aangeboden door particuliere instellingen. Het is een alternatief voor het reguliere onderwijs in mboís en regionale opleidingscentra dat wordt aangeboden door de overheid.

Het particuliere hoger onderwijs biedt studenten de mogelijkheid om een hoger onderwijsopleiding te volgen bij een landelijke particuliere instelling naar keuze. Deze instellingen zijn vaak gespecialiseerd in het aanbieden van opleidingen die zich richten op de beroepspraktijk en die vaak via internet zijn te volgen.

Het particulier hoger onderwijs is een goede optie voor studenten die op zoek zijn naar een hoger onderwijsopleiding met een vaste opleidingsduur. De site Particulier Hoger Onderwijs (bereikbaar via particulier-hoger-onderwijs.nl) biedt studenten de mogelijkheid om een opleiding te kiezen die is afgestemd op hun persoonlijke ambities, interesses en behoeften. Studenten kunnen kiezen uit een breed scala aan opleidingen variŽrend van praktijkgerichte opleidingen zoals verpleegkunde, accountancy, IT en bouwtechniek.

Particulier hoger onderwijs biedt studenten ook de mogelijkheid om hun opleiding te combineren met een baan. De opleidingen zijn vaak flexibeler qua structuur en duur waardoor studenten de opleiding kunnen afstemmen op hun persoonlijke situatie. Ook bieden veel particuliere instellingen voor hoger onderwijs meer persoonlijke begeleiding dan reguliere instellingen, wat studenten helpt om hun doelen te bereiken.

Belangrijke deelnemers aan de site Particulier Hoger Onderwijs zijn de NHA, de TIO Business School, het EuroCollege en The New School, maar ook de IVA Business School en het Kronenburgh MEAO College. Al deze onderwijsinstellingen bieden verschillende soorten opleidingen, waaronder opleidingen voor associate-degree, bachelor en master (c.q. MBA).

In feite biedt particulier hoger onderwijs studenten meer flexibiliteit en persoonlijke begeleiding dan reguliere instellingen. Door te kiezen voor particulier hoger onderwijs, kunnen studenten hun opleiding afstemmen op hun eigen behoeften en met meer zekerheid hun doelen bereiken. De website particulier-hoger-onderwijs.nl is daarbij behulpzaam. Het particulier hoger onderwijs is daarom een goede optie voor studenten die op zoek zijn naar een hoger onderwijsopleiding met een vaste opleidingsduur.
 
 
blauwe lijn
 
blauwe lijn
Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan vernemen wij dit graag via de webmaster.
 
blauwe lijn
Onderwijsportaal  |  Particulier Onderwijs Nederland
blauwe lijn
Begin  |  Sitemap onderwijsportaal  |  Informatie
blauwe lijn
Copyright © 1998 by Fons Vernooij en anderen.

Wij volgen de Google-policy (kijk op Hoe Google uw gegevens gebruikt).
Registratienummer V.O.F. Adviesbureau CASA: KvK Rijnland: 58884114 / BTW# 8532.22.
Dossiernummer Stichting Onderwijsportaal: KvK Rijnland: 28092786 / BTW# 106.36.025
E-mail: Webmaster.

Info over privacy en cookies: zie Privacybeleid
Leveringsvoorwaarden zie bijgaand document

 
Onderwijsportaal.nl