Laatste update onderwijsportaal.nl: 24 april 2024.
Home ONDERWIJSPORTAAL.NL Contact
Particulier
onderwijs
Universiteit
en MBA
Opleidingen &
Cursussen
Studenten &
Internationaal
Onderwijs-
instellingen
Vakdidactiek
blauwe lijn
logo-OWP
Home
 

Informatie

www.onderwijsportaal.nl
 
logo-OWP
Tips of hints?
Missie van de Stichting Onderwijsportaal
Algemene domeinnamen moeten leiden naar algemene info

De Stichting Onderwijsportaal heeft tot doel een onderwijsportaal te formeren waar algemene domeinnamen ook leiden naar algemene info. Dat is beter dan dat algemene namen doorverwijzen naar een partij die ze alleen gebruikt voor eigen doeleinden. De site cursusinformatie.nl moet informatie geven over cursussen en particulier-onderwijs.nl moet informatie geven over het particulier onderwijs.

Het gebruik van algemene domeinnamen vereenvoudigt het zoeken. In plaats van honderden sites via een zoekmachine af te tasten, is het effectiever als mensen een trefwoord met '.nl' erna intypen en direct krijgen wat zij zoeken.

Organisaties die deze doelstelling onderschrijven nodig ik uit mee te werken aan de opbouw van dit onderwijsportaal door informatie aan te bieden via de portal. De inkomsten van de Stichting zijn voor de bestrijding van de kosten van domeinnamen, hosting en onderhoud van de websites.
 
Plaatsen van logo’s en banners
Om de kosten van het Onderwijsportaal te bestrijden kunnen instellingen, organisaties of bedrijven ruimte reserveren voor banners met een instellingslogo. Een banner (omvang circa 100 x 100 pixels lopend tot 50 x 150 pixels) op een pagina kost 150 euro per jaar exclusief BTW.

Naamsvermelding van instellingen uit het publieke onderwijs op de overzichtspagina’s van onderwijsinstellingen zijn gratis, omdat de Stichting Onderwijsportaal dat subsidieert. Het tarief voor vermelding van opleidingen of cursussen is voor alle onderwijsinstellingen 80 euro per jaar ex BTW.

Particuliere onderwijsinstellingen kunnen zich aanmelden voor het Onderwijsportaal en betalen 80 euro per jaar ex BTW voor vermelding op een van de websites. Als speciaal aanbod geldt een bulkregeling. Voor € 500 per jaar ex BTW kunt u een banner en een vermelding plaatsen op alle websites uit de portal die relevant zijn voor uw opleiding.

De overeenkomst kan elk moment van het jaar ingaan en heeft een looptijd van een jaar. Dat betekent dat er aan lange exposure is voor een lage prijs. Prijswijzigingen zijn voorbehouden. Overeenkomsten worden automatisch met een jaar verlengd, tenzij uiterlijk een maand voor het verstrijken van de overeenkomst bericht van wijziging is ontvangen.

Bij plaatsing van vermeldingen of banners op meer websites tegelijk is het mogelijk om een aantrekkelijke korting te krijgen. Offerte kunt u opvragen via mail@onderwijsportaal.nl
 
Leveringscondities
Alle overeenkomsten zijn onderworpen aan de algemene voorwaarden die vanaf 13 augustus 2003 gelden en in de pagina met leveringscondities zijn opgenomen, tenzij anders overeengekomen op basis van een schriftelijke overeenkomst.
 
Informatie over de belanghebbenden

Om de registratie van nl-domeinnamen mogelijk te maken, werkt de Stichting Onderwijsportaal nauw samen met Adviesbureau CASA dat is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 28083873. Het acroniem CASA staat voor Computer Assistentie bij Studie op Afstand (en in het Engels: Computer Assisted Study At home).

De webmaster voor de sites is Fons Vernooij. Vanaf 1 maart 2002 tot 1 november 2010 was hij als hoofddocent werkzaam bij de afdeling Accounting van de Faculteit Economische Wetenschappen en Bedrijfskunde van de Vrije Universiteit.

Voor die tijd was hij als vakdidacticus voor bedrijfseconomie verbonden aan het Instituut voor de Lerarenopleiding van de Universiteit van Amsterdam en als onderwijskundig coördinator aan het Instituut voor Management en Economie van de Hogeschool van Amsterdam.

Nu is hij actief als pensionado met het onderhouden en uitwerken van alle websites.

 
blauwe lijn
Begin | Sitemap | Informatie | Universiteit en MBA 
 Vacatures in het onderwijs | Vacatures onderwijs bij Meesterbaan
blauwe lijn
 
Bent u actief in het aanbieden van onderwijs?
Dan hoort u thuis op het Onderwijsportaal. Kies één of meer websites die het meest aantrekkelijk zijn voor uw PR-activiteiten. Kijk vervolgens naar de voordelen die het biedt om u aan te melden.

Wilt u een jaar lang exposure voor een aantrekkelijke prijs?
Meld u dan voor deze website.
Prijs per vermelding: € 80- per jaar (ex BTW).
Prijs per bedrijfsbanner: 150,- per jaar (ex BTW).
Bij vermeldingen of banners op meer websites, krijgt u korting.
Nog geen banner? Dan maken wij die gratis!

Mocht u interesse hebben dan vernemen wij dit graag via de webmaster van het onderwijsportaal
Copyright © 1998 by Stichting Onderwijsportaal, Adviesbureau CASA en anderen.

Wij volgen de Google-policy (kijk op Hoe Google uw gegevens gebruikt) en zijn niet
verantwoordelijk voor de selectie van advertenties door Google en de verwerking van informatie.

Registratienummer V.O.F. Adviesbureau CASA: KvK Rijnland: 58884114 / BTW 8532.22.848
Dossiernummer Stichting Onderwijsportaal: KvK Rijnland: 28092786 / BTW 8106.36.025
Webmaster: Fons Vernooij

Info over privacy en cookies: zie Privacybeleid
Leveringsvoorwaarden zie bijgaand document

 
Vakdidactiek
Blogs Vakdidactiek